Apoteker Permen Soloco Bandung

Apoteker Permen Soloco Bandung

Jual obat kuat dark solomo coklat call: 085211096711 permen tahan lama pria dewasa, permen candy soloco bisa anda beli ditoko kami barang 100% dijamin asli, hanya anda dapatkan ditoko online kami solocojakarta.com silakan hubungi admin kami 24jam online.

MENJUAL DARK SOLOCO PERMEN Sebagai dadah coklat kuat yang berkesan untuk meningkatkan daya hidup lelaki yang lebih berkuasa daripada ubat tahan lama yang lain. Candy Soloco Chocolate adalah ubat fenomenal yang kini sangat dikehendaki dengan varian coklat yang lebih disukai oleh semua lelaki dan lebih praktikal apabila anda makan dan selamat tanpa kesan sampingan tanpa perlu membahayakan tubuh anda.

Candy Soloco Chocolate tidak hanya dimakan oleh lelaki, kerana gula satu ini sangat ajaib dan multi-fungsi yang juga boleh dimakan oleh wanita untuk meningkatkan rangsangan wanita lebih cepat dan terangsang ketika melakukan hubungan pasutri. Candy Soloco Chocolate mempunyai rasa coklat apabila wanita menggunakan rasa cenderung kepada ubat tahan lain yang mempunyai rasa pahit yang kebanyakan wanita tidak suka.

Candy Soloco Chocolate adalah satu-satunya ubat untuk wanita yang dapat meningkatkan libido dengan cepat dan sangat disukai kerana rasa coklat sangat baik terutama dimakan semasa malam romantis untuk menggalakkan kedua-dua pasangan untuk terus bersetubuh sehingga kepuasan puncak orgasme mereka

composition

Ginseng : Ia adalah tumbuhan herba dari Korea yang dapat meningkatkan ketahanan dan umur panjang.

Coklat gelap – Dark Chocolate : Atau coklat gelap boleh menambahkan rangsangan hormon seksual kepada tubuh manusia baik lelaki dan wanita dan berguna sebagai aphrodisiac semula jadi, iaitu sebagai perangsang seksual.

Sky-pointed fruit – Buah Tunjuk Langit : Juga dikenali sebagai buah langit, mirip dengan tumbuhan meliaceae, yang merupakan buah yang terdapat di banyak hutan hujan tropika, seperti Indonesia, Malaysia, India, Amerika Selatan, Kepulauan Fiji, Honduras dan Kepulauan Solomon di wilayah Pasifik Selatan.

Black Honey – Madu Hitam : Boleh meningkatkan imuniti dan menyuburkan badan agar sesuai.

Damiana : Tumbuh-tumbuhan yang terdapat di Mexico berguna untuk meningkatkan daya hidup lelaki.

Acai Berry : Boleh meningkatkan imuniti sistem imun, anti penuaan dan sebagai anti oksidan semulajadi.

Aweto Asli : Boleh meningkatkan fungsi pernafasan, meningkatkan stamina dan mengekalkan kulit yang sihat.

Apakah Faedah Candy Soloko Tulen?

  • Buat alat penting keras dan kuat
  • Meningkatkan hormon seks meningkat
  • Ia tahan lama
  • Pembaikan saluran darah dalam badan menjadi stabil

  • Badan yang sihat menjadi lebih sesuai

  • Rangsangan seks dikurangkan

  • Meningkatkan kualiti sperma
  • Merawat impotensi awal
  • 100% selamat tanpa kesan sampingan

Specifications !!

Made in: Australia

Packaging: Box     Contents: 12 pcs

Price of 1 Box: Rp. 550,000 + Grtais Ongkir

Price of 2 Boxes: 1,050,000

Bagaimana untuk menggunakan !!

Candy Soloco Chocolate diEMUT sebelum 1 jam apabila anda ingin melakukan hubungan seks Jauhi minuman seperti kopi atau lelaki atau susu

Dan jangan lupa untuk mengekalkan kesihatan dengan kerap bersenam. akan menjadikan anggota badan menjadi sihat dan kekuatan seks menjadi lebih cergas

Call: 085211096711

WhatsApp: 085211096711

Kami Sedia Melayani Pesanan Di Luar Bandar Dan Wilayah / Luar Negara Dengan Penghantaran Melalui Via JNE / POS / TIKI / J & T Dan EMS Paket Antarabangsa. Dan Kami Akan Pake Pakej ini Dengan Sangat Keras Dan Jaminan Dijamin Tidak Dikenali Kepada Mana-mana Pihak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *